Apartmani Dvorski

Mandre
ID: 2816

Apartmani Dvorski

Apartmani „DVORSKI“ smješteni su u turističko-ribarskom mjestu Mandre u mirnoj ulici,okruženi mirisom mediteranskog bilja. U kući se nalaze 4 apartmana za 18 osoba. Apartmani su kompletno opremljeni sa:klimom,internetom,TV SAT, aparatom za kavu,mikrovalnom pećnicom, hladnjakom,posuđem i po...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman 01

Apartmani Dvorski

Mandre - Privatni smještaj
Cijene od: 40 Na noć

Detaljnije

Apartman 03

Apartmani Dvorski

Mandre - Privatni smještaj
Cijene od: 40 Na noć

Detaljnije

Studio Apartman 04

Apartmani Dvorski

Mandre - Privatni smještaj
Cijene od: 30 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Mandre?
Na južnoj strani otoka Paga, na 4 km udaljenosti od ACI marine Šimuni i oko 10-tak km od poznate plaže Zrće smjestilo se turističko mjesto Mandre.
Prekrasan pogled na otoke Silbu i Olib te obližnje otočiće Maun i Škrdu, bistro more i čiste plaže neodoljivo privlače posjetitelje željne mirnijeg odmora u prirodnom okruženju.
Bijeli toranj crkve Gospe Snježne snažno dominira krajolikom, a posebnu privlačnost vizuri mjesta daje Porat - simpatična lučica dobro zaštićena od nevera, okružena borovom šumom i raznovrsnim mediteranskim biljem.
U maloj uvali u centru Mandri zaštićena od pristupa glisera i skutera smještena je plaža Mala Mandra - nositelj Plave zastave od 2006. godine. Ova jedinstvena kameno šljunčana plaža zbog odličnog prilaza moru pogodna je za djecu ali i za invalide.
Osim na Maloj Mandri užitak ćete pronaći na više od 3 km neprekinutih plaža i uvalica, a mala brodica ili čamac dovoljni su da svoje idealno mjesto za kupanje potražite i na susjednim nenaseljenim otocima Maun i Škrda.
Igrališta uređena u turističkom naselju Mandrice omogućavaju sportske aktivnosti, a najmlađe će Mandrice oduševiti malenom plažom prepunom sadržaja za djecu.
Užitak u otkrivanju ljepota netaknute prirode pružit će vam svakodnevno organizirani izleti na otoke (Silba, Olib) i u Nacionalne parkove (Kornati, Plitvička jezera), a bližu okolinu možete istraživati i sami jer postoji mogućnost najma male brodice (rent-a-boat).
Restorani i kafići uz samu obalu, stalno organizirana tematska događanja poput ribarskih fešti kao i gostoljubivost domaćina pridonijet će da odmor vaše obitelji u Mandrama bude spokojan i romantičan.