Apartmani IVA

Mandre
ID: 2909

Apartmani IVA

Obiteljska kuća za miran odmor.Ako ste umorni od svakodnevnice, užurbanog gradskog života, vrijeme je da se odmorite i dođete u predivno mjesto Mandre, gdje su smješteni naši Apartmani Iva! Privatni smještaj u komfornim apartmanima za od dvije do pet osoba u obiteljskoj kući.

Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Studio Apartman IVA 5

Apartmani IVA

Mandre - Privatni smještaj
  N/A Cijene

Detaljnije

Apartman Apartman Iva A3

Apartmani IVA

Mandre - Privatni smještaj
Cijene od: 50 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Mandre?
Na južnoj strani otoka Paga, na 4 km udaljenosti od ACI marine Šimuni i oko 10-tak km od poznate plaže Zrće smjestilo se turističko mjesto Mandre.
Prekrasan pogled na otoke Silbu i Olib te obližnje otočiće Maun i Škrdu, bistro more i čiste plaže neodoljivo privlače posjetitelje željne mirnijeg odmora u prirodnom okruženju.
Bijeli toranj crkve Gospe Snježne snažno dominira krajolikom, a posebnu privlačnost vizuri mjesta daje Porat - simpatična lučica dobro zaštićena od nevera, okružena borovom šumom i raznovrsnim mediteranskim biljem.
U maloj uvali u centru Mandri zaštićena od pristupa glisera i skutera smještena je plaža Mala Mandra - nositelj Plave zastave od 2006. godine. Ova jedinstvena kameno šljunčana plaža zbog odličnog prilaza moru pogodna je za djecu ali i za invalide.
Osim na Maloj Mandri užitak ćete pronaći na više od 3 km neprekinutih plaža i uvalica, a mala brodica ili čamac dovoljni su da svoje idealno mjesto za kupanje potražite i na susjednim nenaseljenim otocima Maun i Škrda.
Igrališta uređena u turističkom naselju Mandrice omogućavaju sportske aktivnosti, a najmlađe će Mandrice oduševiti malenom plažom prepunom sadržaja za djecu.
Užitak u otkrivanju ljepota netaknute prirode pružit će vam svakodnevno organizirani izleti na otoke (Silba, Olib) i u Nacionalne parkove (Kornati, Plitvička jezera), a bližu okolinu možete istraživati i sami jer postoji mogućnost najma male brodice (rent-a-boat).
Restorani i kafići uz samu obalu, stalno organizirana tematska događanja poput ribarskih fešti kao i gostoljubivost domaćina pridonijet će da odmor vaše obitelji u Mandrama bude spokojan i romantičan.