Apartman Maslina

Apartmani Maslina - Povljana
ID: 2973

Apartmani Maslina

Apartmani su smješteni 50 metara od pješćane plaže. Smještaj je za 4 osobe, spavaća soba + ležaj u dnevnom boravku. Svaki apartman ima 2 balkona. te dvije velike teras s kojih se pruža pogled na more.Takoder svaki apartman ima klimu, te pesplatan WI FI. U mogučnosti je korištenje roštilj...

Detaljan opis

Apartman Maslina

40 m2 - 1. kat - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 2


Opis
Apartman se nalazi 50 metara od mora (pješćana plaža). Smještaj je za 4 osobe, bračni krevet u sobi, te kauć na razvlačenje u dnevnom boravku. Svaki apartman ima 2 balkona koji se nadovezuju za sobu i dnevni boravak. Kuća ima i dvije velike terase sa pogledom na more, te je u ponudi upotreba komina i roštilja. Parking se nalazi u dvorištu, u hladovini stabala maslina. Udaljenosti od centra 300 metara, a najbliži restoran udaljen je svega 30 metara.

Sadržaj i oprema
Terasa Pogled na more Kuhinja Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Pogled na more
  • Parking
  • Korištenje roštilja
  • Pogled na more
  • Parking
  • Korištenje roštilja

Cijene smještaja

2+2 Apartman Maslina

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja
01.06.2018 - 30.06.2018 35.00 € 0.00 € 2 noći
01.07.2018 - 31.08.2018 55.00 € 0.00 € 2 noći
01.09.2018 - 15.10.2018 35.00 € 0.00 € 2 noći
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak kraći od 2 dana uvećava cijenu za 10 %. Boravak duži od 14 dana umanjuje cijenu za 10 %.
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.
Dolasci: Bilo kojim danom

Uključeno u cijenu:
Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjestoInspiracija za vaš odmor
Zašto Povljana?
Na jugu otoka Paga, 15-tak minuta vožnje automobilom od Paškog mosta, u prekrasnoj prirodnoj uvali smjestila se Povljana.
Taj je kraj, u kojem su brojni izvori slatke vode omogućili intenzivnije bavljenje poljodjelstvom i vinogradarstvom stoljećima prehranjivao veći dio otoka. Zbog toga taj predio između dviju uvala - Stare i Nove Povljane - izgleda kao zelena oaza usred izrazito krševitog otoka Paga.
Sredinom 20. stoljeća razvija se turizam koji je transformirao mjesto. Danas je Povljana razvijeni općinski centar s oko 800 stanovnika i prepoznatljiva turistička destinacija.
Povljana se može pohvaliti kilometrima raznolikih plaža. Tako možete uživati na šljunčanim, kamenitim, ali i pješčanim plažama, posebno ako imate malu djecu. Najživlja je plaža Dubrovnik. Prekrasna je to šljunčana plaža sa puno hlada, kafića, restorana koji tijekom cijelog dana nude hranu, sladoled, hladne napitke…
Osim lijepih plaža i čistog mora uživat ćete i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Na usluzi su vam restorani i konobe pristupačnih cijena smješteni tik uz more i ljubazni domaćini koji će se potruditi da vam Povljana ostane u lijepom sjećanju.
Ovdje možete uživati u dugim šetnjama uz more te u brojnim dječjim i sportskim sadržajima. Rekreiranje možete prakticirati na teniskim terenima, nogometnom igralištu, boćalištu te zaigrati odbojku na pijesku.
Ukoliko patite od reumatskih ili sličnih tegoba možete pokušati potražiti pomoć u obližnjem jezercu Segal i namazati se ljekovitim blatom.
A ako ste ljubitelj ptica (birdwatching-a) svakako posjetite obližnje ornitološke rezervate Veliko i Malo Blato.