Ovaj oglas je privremeno deaktiviran. U ovom trenutku nije moguće kontaktirati vlasnika ovog smještaja.
ID: 52450

Apartmani Travelvoom 1

Apartman – Mislav je za 6 osoba i smješten je u blizini centra grada Novalje. Sastoji se od dvije spavaće sobe (u svakoj sobi nalazi se bračni krevet za po 2. osobe, ukupno 4 osobe mogu spavati), dnevni boravak (kauč na razvlačenje za 2. osobe), kompletno opremljena kuhinja, kupaonica i v...

Detaljan opis

Apartman Tomi

45 m2 - 1. kat - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 1


Opis
Tomi je potpuno namješten apartman, ima besplatni WiFi i klima uređaj. Smješten u istoj zgradi kao i apartman Jaka, to je na prvom katu i može smjestiti 4 osobe uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja za još jednu osobu. Poznata plaža Zrće udaljena je samo 2 km od apartmana i do nje je najbolje doći lokalnim autobusom ili privatnim prijevozom. Otok Pag ima brojne lijepe dragulje koje je lako vidjeti ako imate privatni prijevoz. To se može organizirati za vas od bilo koje zračne luke u blizini otoka i biti na raspolaganju za vrijeme vašeg boravka. SADRŽAJ 1 Spavaća soba - dvokrevetna, spava 2 / dnevni boravak - kauč na rasklapanje, spava 2/1 Kupaonica / kuhinja / Balkon Klima / Wi-Fi / parking / TV / Posteljina i ručnici dostupni Transport (taxi-kombi) dostupne su na upit, uz nadoplatu. UDALJENOST & LOKACIJE plaža 100m restoran 50m Autobusna stanica 100m Supermarket Plodine 100m Novalja centar 150m Plaža Zrće 2 km

Sadržaj i oprema
Terasa Kuhinja Kuhinjska pećnica Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Grijanje
  • Perilica za rublje
  • Korištenje čamca
  • Vez za čamac
  • Parking
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Perilica za rublje
  • Korištenje čamca
  • Vez za čamac

Kalendar zauzetosti

4+1 Apartman Tomi
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+1 Apartman Tomi

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
26.03.2024 - 21.06.2024 60.00 € 20.00 € 2 noći Bilo kojim danom
22.06.2024 - 01.07.2024 170.00 € 30.00 € 5 noći Bilo kojim danom
02.07.2024 - 20.07.2024 120.00 € 25.00 € 2 noći Bilo kojim danom
21.07.2024 - 25.08.2024 130.00 € 25.00 € 3 noći Bilo kojim danom
26.08.2024 - 30.09.2024 80.00 € 20.00 € 2 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak duži od 14 dana umanjuje cijenu za 10 %.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: 1.00€ po osobi dnevno.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto

Dodatne usluge:
Korištenja veza za čamac: Cijena po dogovoru Korištenje čamca: Cijena po dogovoru


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Novalja?

Smještena u sjeverozapadnom dijelu otoka Paga, Novalja je glavna luka i turističko središte otoka.
Iako se zbog lijepih plaža razvijala kao destinacija obiteljskog turizma, danas je Novalja najpoznatija kao odredište mladih željnih razuzdane ljetne zabave. Plažu Zrće koja je epicentar tog novog trenda nazivaju i "hrvatskom Ibizom", a zabava na njoj nikad ne prestaje.
Gosti mogu birati između smještaja u suvremeno uređenim sobama i apartmanima u privatnim kućama, hotelima, povoljnim hostelima ili u autokampu Straško - jednom od najvećih i najuređenijih autokampova na Jadranu.
Tisućljetna povijest Novalje može se iščitati kroz brojne arheološke nalaze i ostatke među kojima posebno mjesto zauzima antički rimski vodovod iz 1. st., jedini takve vrste na hrvatskoj obali Jadrana. Vodovod je u cijelosti isklesan ljudskom rukom u kamenu, u dužini od 1042 metra, a prosječna širina mu je oko 60 cm.
Danas je Novalja uređeni turistički grad s razvijenom infrastrukturom koja uspješno podnosi veliki porast broja stanovnika u ljetnim mjesecima s 3500 na preko 40000. Dugačka riva koja se proteže cijelom dužinom Novalje tada je prepuna turista koji uživaju u šetnji, piću ili dobrom zalogaju.
Tri velika supermarketa smještena su na ulazu u grad, a u samom gradu nalaze se svi potrebni dućani, robna kuća, pošta i tržnica.
Noćni život Novalje nudi različite mogućnosti - od brojnih kafića, barova i restorana za svačiji ukus i džep, do uvijek prepunog lounge bara Cocomo. Ipak, glavna noćna zabava odvija se na obližnjem Zrću do kojeg možete stići automobilom, dobro organiziranim javnim prijevozom (autobus) ili pješice za 20-tak minuta.
Plaža Zrće
Plaža Zrće je najpoznatija novaljska plaža. Postala je svjetski sinomim za ljetni zabavu i jedna od najvećih party zona u Europi. Od 2003. godine je nositeljica Plave zastave. Plaža je šljunčana i može primiti više tisuća kupača, raspolaže i velikim parkiralištem. Osim kupanja nudi i mogućnost korištenja raznih sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja kao što su bungee jumping, jet-ski, parasailing, cageball ili wake-boarding.
Posebnost ove plaže su klubovi Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa na kojima zabava traje bez prestanka, a za glazbu su zaduženi najpoznatiji svjetski d.j.-i za koje su nastupi na Zrću postali stvar prestiža i potvrda kvalitete.


Uvale i plaže u blizini:

Odredišta u blizini: